24,25 en 26 februari Camper en Kampeerbeurs Gorinchem.

Evenementenhal Gorinchem

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

openingstijden iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur

 

Volwassenen € 7,00
65+ € 3,50
Kinderen 12 t/m 17 jaar  € 7,00
Kinderen 6 t/m 11 jaar  € 3,50
Kinderen onder 6 jaar Gratis                                            
Parkeren Gratis

 

Bezoekersprofiel

 

Camper & Kampeer richt zicht op de echte camper- en kampeerliefhebbers.

 

Bezoekers kunnen tijdens een gezellige dag uit inspiratie opdoen, advies vragen, workshops volgen en uiteraard ook producten aanschaffen op het gebied van campers, caravans en kamperen!

Dit wordt aangevuld met een breed aanbod campings uit binnen- en buitenland, camperbouwers, en outdoor artikelen. Uiteraard zijn ook de bijbehorende accessoires te zien en worden indien mogelijk gedemonstreerd. Ook kunt u zich laten informeren over bijzondere vakantiegebieden. De campinghouders met een flinke dosis ervaring kunnen u alles vertellen over deze bijzondere vakanties! 
U wordt volop geïnspireerd en geïnformeerd en ontdekt de nieuwste trends en noviteiten!De diversiteit die u aangeboden wordt, heeft u volop de mogelijkheid om u zo goed mogelijk voor te bereiden op die speciale vakantie!

Foto 1  Foto 1  Foto 1

 

Weer meer bezoekers voor Kampeer en Caravan Jaarbeurs

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs heeft dit jaar 44.500 bezoekers getrokken. Dat zijn er 7% meer dan de vorige editie die ruim 41.000 bezoekers trok. De beurs zit behoorlijk in de lift want de vorige editie groeide qua bezoekersaantal met 18%.

                                                                 

Veel informatie voor nieuwkomers

Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs was er veel aandacht voor nieuwkomers in de kampeerwereld: jonge gezinnen die met de kinderen willen genieten van de natuur en de relaxte sfeer van het campingleven. Speciaal voor gezinnen was het aantal tenten en vouwwagens meer dan verdubbeld. Er was veel interesse voor avontuurlijke daktenten, gezinstenten én voor instap-caravans met frisse, vrolijke kleuren en handige indelingen met stapelbedden voor de kinderen.

Volgende editie

De volgende editie van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs vindt plaats van woensdag 11 tot en met zondag 15 oktober 2017