Gimeg rolkachel gas klein

€ 79,00
Omschrijving

Deze mobiele infrarood rolkachel van Gimeg is compact maar krachtig. Ideaal als u weinig ruimte heeft maar toch verwarming wilt. De kachel werkt op flessengas en geeft warmte af door middel van infraroodstraling. De infrarood rolkachel klein is geschikt voor de 6 kg gasflessen. Deze fles kan achterin de kachel worden geplaatst.

Direct warmte

Het voordeel van een infrarood kachel is dat hij direct warmte uitstraalt. De warmtestraling verwarmt tussen de luchtdeeltjes door, dit houdt in dat de lucht niet vochtig wordt maar droog blijft. Prettige, warme lucht is het resultaat. De rolkachel heeft een capaciteit van 4,1 kW en kan hiermee voldoende warmte afgeven om tot een afstand van enkele meters te verwarmen. Ideaal voor op een terras of in de tuin. Deze infrarood rolkachel heeft een piëzo-ontsteking wat het mogelijk maakt om met een druk op de knop de kachel te ontsteken.

Veiligheid voorop

De infrarood rolkachel is uitgevoerd met een omvalbeveiliging, een thermo-elektrische beveiliging en zuurstofgebrekbeveiliging. Zo bent u verzekerd van een veilige kachel. Deze kachel is geschikt voor gebruik in goed geventileerde ruimtes.

Eenvoudig verplaatsen

Onder deze kachel zijn vier kunststof zwenkwielen geplaatst. Hierdoor is de kachel eenvoudig te verplaatsen. Verplaats nooit een brandende kachel, maar schakel de kachel altijd uit voor verplaatsen.